0184 689 335
Reserveren

Vier jullie bruiloft in De Limonadefabriek

Beleef de onvergetelijkste dag van je leven op een drijvende droomlocatie. Geef elkaar het ja-woord in De Limonadefabriek, op het water van rivier de Lek.

De tijd is voorbij dat je alleen nog maar mocht trouwen in een saai gemeentehuis of een sfeerloos achterafzaaltje. De ambtelijke regels zijn inmiddels zo verruimd dat er vandaag de dag op zo veel mooiere, unieke plekjes officieel een huwelijk mag worden gesloten. Zo’n uniek plekje, door de gemeente daartoe aangewezen, is De Limonadefabriek in Streefkerk. Een romantische trouwlocatie met een prachtig uitzicht over de rivier de Lek en de jachthaven.

Een wel héél speciale omgeving voor een onvergetelijke huwelijksdag voor een bruidspaar en zijn gasten. En als je wilt mag je voor de officiële huwelijksvoltrekking je eigen favoriete trouwambtenaar meenemen, ook van buiten de gemeente. Die dan voor één dag in de gemeente van het huwelijk Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke stand wordt. 

Het grote voordeel van trouwen in De Limonadefabriek is dat alles op die mooiste dag van je leven onder één dak plaatsvindt. De plaats waar jullie en je gasten samenkomen met een kopje koffie en iets feestelijks erbij, de formele sluiting van het huwelijk, een receptie of een diner, een feestavond misschien. En als het bruidspaar in de suite van onze hotelaccommodatie wil blijven slapen, kan dat natuurlijk ook. Zoals er ook nog hotelkamers zijn voor gasten die van ver komen.

Het ervaren team van De Limonadefabriek kan (bijna) alles regelen en ervoor zorgen dat die huwelijksdag ook echt de mooiste en onvergetelijkste dag van je leven wordt. Bel ons rustig eens voor een afspraak en kom alle wensen en mogelijkheden met ons bespreken, ook een scherpe schatting van de kosten, zodat u achteraf nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

'De Limonadefabriek is dé ideale locatie om jullie bruiloft te vieren! Wij verrassen je graag met onze locatie en heerlijke gerechten.'