0184 689 335
Reserveren

Het concept

Ons bistro concept ziet er als volgt uit.

Medium - € 28,50
3 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 3 nagerechten


Large - € 33,50
4 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 4 nagerechten

Extra Large - €38,50
5 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 5 nagerechten

We serveren dit menu vanaf 17.00 uur. Tot 17.00 uur kunt u tijdens openingstijden een keuze maken van onze kleine kaart.

Voorgerechten € 3,25 per stuk

1. Carpaccio met kerriemayonaise
2. Hummus met verse kaas en dressing van komijn
3. Gerookte makreel met tomatencompote
4. Tapenade van sojaboon  met pikante kip
5. Hollandse garnaaltjes met knoflookyoghurt en paprika
6. Yakitorisate met sesamdressing
7. Salade van rookworst en knolselderij met mosterd
8. Uiensoep met kaascrouton
 

 

 


 
 

Hoofdgerechten € 15,00 per stuk, normale portie

9. Streefkerks rundvlees met pepersaus
10. Gamba’s met gratin, tomaat en mozzarella
11. Vis van de dag met witte wijnsaus
12. Varkensschouder met pindasaus
13. Hoender  met pistache en pestosaus
14. “Mac ‘n’ cheese” met gebakken witlof en mosterd
 

 

 

Desserts € 3,00 per stuk

15. Kaasbordje (volledig dessert ter grootte van 3 dessertjes)
16. Dame blanche
17. Crème brulee van groene thee en citroen
18. Magnum met specerijen en cranberrie
19. Hangop met compote van blauwe bes en crumble
20. Walnootijs met caramel yoghurt
21. Pancake met banaan en witte chocoladesaus
22. Spicy chocolademelk met kokosroom