0184 689 335
Reserveren

Het concept

Ons bistro concept ziet er als volgt uit.

Medium - € 28,50
3 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 3 nagerechten


Large - € 33,50
4 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 4 nagerechten

Extra Large - €38,50
5 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 5 nagerechten

We serveren dit menu vanaf 17.00 uur. Tot 17.00 uur kunt u tijdens openingstijden een keuze maken van onze kleine kaart.

Voorgerechten € 3,25 per stuk

1. Tartaar van rund met piccalilly-ijs
2. Couscoussalade met chorizo en olijf
3. Ricotta met 3 bereidingen van tomaat
4. Gefrituurde gamba met cocktailsaus
5. Crème van spliterwten met spek en schuim van gerookte knolselderij
6. Gerookte zalm met komkommersalade en mosterd
7. Brie met tijmhoning en crunch van boerenkool en ui
8. Champignonsoep met kerrie
 

 

 


 
 

Hoofdgerechten € 15,00 per stuk, normale portie

9. Streefkerks rundvlees met pepersaus
10. Varkenswangen met stroganoffsaus
11. Vis van de dag met witte wijnsaus
12. Kalkoenfilet met tomaat
13. Pasta met gamba, knolselderij en sinaasappel
14. Hartig wenteelteefje met gebakken paddestoel en manchego

 

 

 

Desserts € 3,00 per stuk

15. Kaasbordje (volledig dessert ter grootte van 3 dessertjes)
16. Dame blanche
17. Crème brulee van zoethout en sinaasappel
18. Pinda-ijs met caramelschuim
19. Witte chocolademousse met gesuikerde walnoten
20. Spicy chocolademelk met kokosroom
21. Pancakes met compote van peer en rozijntjes
22. Panna cotta  van kaneel met bastonjekoek