0184 689 335
Reserveren

Het concept

Ons bistro concept ziet er als volgt uit.

Medium - € 28,50
3 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 3 nagerechten


Large - € 33,50
4 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 4 nagerechten

Extra Large - €38,50
5 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 5 nagerechten

We serveren dit menu vanaf 17.00 uur. Tot 17.00 uur kunt u tijdens openingstijden een keuze maken van onze kleine kaart.

Voorgerechten € 3,25 per stuk

1. Carpaccio van rund met mosterdmayonaise
2. Spicy makreel salade met komkommer
3. Hertenham met ceasar salade
4. Gefrituurde mozzarella met basilicumyoghurt
5. Hollandse garnaaltjes met tomatenmayonaise
6. Crème van pastinaak met ras-el-hanout en couscous
7. Wildzwijnspate  met compote van vijg en rode ui
8. Pompoensoep met groene curry 
 

 

 

 


 
 

Hoofdgerechten € 15,00 per stuk, normale portie

9. Streefkerks rundvlees met pepersaus
10. Kipspies met saus van pinda, kokos en citroengras
11. Vis van de dag met witte wijnsaus
12. Wildstoofvlees  met pruimen en amandel
13. Black Angus cheeseburger met witlofsalade en mosterdmayo
14. Zuurkool met Baharat,  bospeen en  gratin van aardpeer
 

 

 

Desserts € 3,00 per stuk

15. Kaasbordje (volledig dessert ter grootte van 3 dessertjes)
16. Dame blanche
17. Crème brulee van kastanje
18. Spekkoek met speculaasijs
19. IJstaartje met specerijen en gezouten karamel
20. Tiramisu met oreokoekjes en pure chocolade
21. Poffertjes met kokosyoghurt en ananas
22. Citroen-hangop met koekkruimels