0184 689 335
Reserveren

Het concept

Ons bistro concept ziet er als volgt uit.

Medium - € 28,50
3 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 3 nagerechten


Large - € 33,50
4 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 4 nagerechten

Extra Large - €38,50
5 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 5 nagerechten

We serveren dit menu vanaf 17.00 uur. Tot 17.00 uur kunt u tijdens openingstijden een keuze maken van onze kleine kaart.

Voorgerechten € 3,25 per stuk

1. Carpaccio van rund met mosterddressing
2. Gerookte zalm  met eiersalade en tuinkers
3. Terrine van eend met veenbessencompote
4. Gamba met pompoencreme en vadouvan
5. Hummus, gemarineerde kikkererwt en quinoa salade
6. Kalfsvlees met tonijnmayonaise en pesto
7. Waldorfsalade met kweepeer en blauwe kaas
8. Wildbouillon met sinaasappel, mais en steranijs
 

 

 


 
 

Hoofdgerechten € 15,00 per stuk, normale portie

9. Streefkerks rundvlees met pepersaus
10. Varkensschouder met honing-mosterdsaus
11. Vis van de dag met witte wijnsaus
12. Kip dumpings met sesamsaus
13. Lasagne van zalm en spinazie
14. Gnocchi met pompoen, paddenstoel en verse kaas
 

 

Desserts € 3,00 per stuk

15. Kaasbordje (volledig dessert ter grootte van 3 dessertjes)
16. Dame blanche
17. Crème brulee van kastanje
18. Spekkoek met witte chocolademousse en pandan
19. Soepje van exotisch fruit met schuim van banaan
20. Yoghurtijs met granola van kokos
21. Poffertjes met honing-citrus saus en hangop
22. Vacherin mont d’or met toast van vijgenbrood en rozijntjes