0184 689 335
Reserveren

Het concept

Ons bistro concept ziet er als volgt uit.

Medium - € 28,50
3 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 3 nagerechten


Large - € 33,50
4 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 4 nagerechten

Extra Large - €38,50
5 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 5 nagerechten

We serveren dit menu vanaf 17.00 uur. Tot 17.00 uur kunt u tijdens openingstijden een keuze maken van onze kleine kaart.

Voorgerechten € 3,25 per stuk

1.Tartaar van Streefkerks rund met ijs van augurkjes
2. Geitenkaasmousse met venkelsalade met appel
3. Pate met compote van rode ui
4. Tapenade van rode biet met Zeeuws spek
5. Gefrituurde avocado met pittige yoghurt
6. Gerookte zalm met aardappelsalade en dille
7. Garnalensalade met koolrabi en dragon
8. Gazpacho met abrikoos en rode peper
 


 
 

Hoofdgerechten € 15,00 per stuk, normale portie

9.Streefkerks rundvlees met rode wijn saus
10. Vis van de dag met witte wijnsaus
11. Iberico lende met pepersaus
12. Gamba’s met compote van tomaat en mango
13. Tortelini met paddestoel en truffel, spinazie en ricotta
14. Kipburger met komijnkaas, gerookte kip  en gefrituurde uienring
 
 

Desserts € 3,00 per stuk

15. Kaasbordje (volledig dessert ter grootte van 3 dessertjes)
15. Dame blanche
16. Crème brulee van citroen
17. Panna cotta van kokos met ananas
18. Cheesecake met framboos
19. Rood fruit soepje met vanille-schuim
20. Karamel-chocolademousse met chocoladeijs en oreokoekjes
21. Roomrijst met amarenakersen en yoghurt