0184 689 335
Reserveren

Het concept

Ons bistro concept ziet er als volgt uit.

Medium - € 28,50
3 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 3 nagerechten


Large - € 33,50
4 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 4 nagerechten

Extra Large - €38,50
5 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 5 nagerechten

We serveren dit menu vanaf 17.00 uur. Tot 17.00 uur kunt u tijdens openingstijden een keuze maken van onze kleine kaart.

Voorgerechten € 3,25 per stuk

1. Tartaar van Streefkerks rund met verse kaas en tomaat
2. Crostini, mousse gerookte zalm en venkelsalade
3. Pate van eend met compote van peer
4. Tapenade van artisjok met Pecorino kaas en truffel
5. Yakitori-sate met sesamsaus
6. Lamsbout met yoghurtdressing en komkommer
7. Pesto van doperwt met crème van geitenkaas en zuurdesem
8. Groene gazpacho met dragon
 

 
 

Hoofdgerechten € 15,00 per stuk, normale portie

9. Streefkerks rundvlees met rode wijn saus
10. Mediterane quiche met saus van cherry tomaatjes en paprika
11. Vis van de dag met witte wijn saus
12. Gefrituurde oosterse kip met saus van kerrie en kokos
13. Beenham met saus van honing en tijm
14. Pasta salade met groene boontjes, tonijn, mosseltjes en garnalen
 

Desserts € 3,00 per stuk

15. Kaasbordje (volledig dessert ter grootte van 3 dessertjes)
16. Dame blanche
17. Crème brulee van roos en sinaasappel
18. Bramencompote met basilicum en bosvruchtenkwark
19. Parfait van oreokoekjes met mint
20. IJs van schuimblokken met meloen
21. Spekkoek met hangop en aardbei
22. Tiramisu met Bastogne koeken en mango