0184 689 335
Reserveren

Het concept

Ons bistro concept ziet er als volgt uit.

Medium - € 28,50
3 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 3 nagerechten


Large - € 33,50
4 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 4 nagerechten

Extra Large - €38,50
5 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 5 nagerechten

We serveren dit menu vanaf 17.00 uur. Tot 17.00 uur kunt u tijdens openingstijden een keuze maken van onze kleine kaart.

Voorgerechten € 3,25 per stuk

1. Tartaar van Streefkerks rund met pestomayonaise
2. Quinoa salade met gerookte amandel en pompoen
3. Vitello tonnato: kalfsvlees met tonijnmayonaise
4. Gefrituurde garnaaltjes met aioli
5. Gerookte makreel, asperges en mosterdressing
6. Rouleau van parelhoender met ananas en citroentijm
7. Pesto van doperwt met creme van geitenkaas en pastasalade
8. Gazpacho met komkommer en dragon
 

 
 

Hoofdgerechten € 15,00 per stuk, normale portie

9. Streefkerks rundvlees met rode wijn saus
10. Vega-burger, brioche, kaas, avocado en smokey bbq saus
11. Vis van de dag met witte wijn saus
12. Gratin van aardappel met kaas en ragout van asperge en ham
13. Zeer goed gevulde romige oosterse kippensoep
14. Fish and chips: gefrituurde vis, friet, erwtenpuree, salade
 

Desserts € 3,00 per stuk

15. Kaasbordje (volledig dessert ter grootte van 3 dessertjes)
16. Dame blanche
17. Crème brulee van earl grey thee
18. Limoensorbet met schuim van mint
19. Karamel-chocolademousse met koekkruimels
20. Aardbei, met basilicum hangop en merengue
21. IJstaartje van roodfruit en roos
22. Brie, notenbrood, chutney rode ui en framboos