0184 689 335
Reserveren

Het concept

Ons bistro concept ziet er als volgt uit.

Medium - € 28,50
3 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 3 nagerechten


Large - € 33,50
4 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 4 nagerechten

Extra Large - €38,50
5 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 5 nagerechten

We serveren dit menu vanaf 17.00 uur. Tot 17.00 uur kunt u tijdens openingstijden een keuze maken van onze kleine kaart.

Voorgerechten € 3,25 per stuk

1. Carpaccio van Streefkerks rund met pestomayonaise
2. Salade van scampi met komkommer en dille
3. Gebraden spek met chutney van perzik en tomaat
4. Eiercrème met asperges en bieslookdressing
5. Gerookte zalm met koolsalade en blini
6. Hummus van tuinboon met chorizo en geitenkaas crumble
7. Mais salsa met pittige mayonaise en zoete aardappel chips
8. Aspergesoep met citroen en zwarte peper
 

 
 

Hoofdgerechten € 15,00 per stuk, normale portie

9. Streefkerks rundvlees met pepersaus
10. Quiche met geitenkaas en honing met beenham en asperges
11. Vis van de dag met witte wijn saus
12. Kroketjes van scharrelkip met pasta salade en pesto
13. Zoet-zure groentes met noedels en sesamsaus
14. Gamba’s  met fregola (pasta)  en gepofte paprika
 

Desserts € 3,00 per stuk

15. Kaasbordje (volledig dessert ter grootte van 3 dessertjes)
16. Dame blanche
17. Crème brulee van earl grey thee
18. Pancake met banaan-mascarpone crème
19. Karamel-chocolademousse met koekkruimels
20. Roomijs van aardbei met limoen-hangop
21. IJstaartje van roodfruit en roos
22. Brie, notenbrood, chutney rode ui en framboosdressing