0184 689 335
Reserveren

Het concept

Ons bistro concept ziet er als volgt uit.

Medium - € 28,50
3 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 3 nagerechten


Large - € 33,50
4 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 4 nagerechten

Extra Large - €38,50
5 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 5 nagerechten

We serveren dit menu vanaf 17.00 uur. Tot 17.00 uur kunt u tijdens openingstijden een keuze maken van onze kleine kaart.

Voorgerechten € 3,25 per stuk

1. Carpaccio van Streefkerks rund met pestomayonaise
2. Salade van Hollandse garnaaltjes met komkommer
3. Gebraden spek met chutney van perzik en tomaat
4. Pikante kip met mango-sesamsaus
5. Gerookte zalm met koolsalade en blini
6. Gegratineerde geitenkaas op notenbrood met tijm honing
7. Mais salsa met pittige mayonaise en zoete aardappel chips
8. Aspergesoep met citroen en zwarte peper
 
 

Hoofdgerechten € 15,00 per stuk, normale portie

9. Streefkerks rundvlees met pepersaus
10. Quiche met geitenkaas, honing en gebakken asperges
11. Vis van de dag met witte wijn saus
12. Kroketjes van scharrelkip met pasta salade en pesto
13. Lamsvlees met knoflook-kruidensaus
14. Gamba’s  met fregola (pasta)  en gepofte paprika

Desserts € 3,00 per stuk

15. Kaasbordje (volledig dessert ter grootte van 3 dessertjes)
16. Dame blanche
17. Crème brulee met pure chocolade en lavendel
18. Spekkoek met banaan-mascarpone crème
19. Panna cotta van witte chocolade en hibiscus
20. Wentelteefjes met citroen en yoghurt
21. Parfait met sinaasappel en framboos
22. IJs van walnoot met ahornsiroop en muesli