0184 689 335
Reserveren

Het concept

Ons bistro concept ziet er als volgt uit.

Medium - € 28,50
3 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 3 nagerechten


Large - € 33,50
4 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 4 nagerechten

Extra Large - €38,50
5 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 5 nagerechten

We serveren dit menu vanaf 17.00 uur. Tot 17.00 uur kunt u tijdens openingstijden een keuze maken van onze kleine kaart.

Voorgerechten € 3,25 per stuk

1. Carpaccio van rund met pestomayonaise
2. Groentenloempia met sesamsaus
3. Aubergine puree met falafel en knoflooksaus
4. Pate van eend met gezoete witlof compote
5. Seranoham met waldorfsalade en appel
6. Garnaaltjes  met  tapenade van sojaboontjes
7. Gerookte zalm, eiercreme, radijs en tuinkers
8. Soep van kerrie en kokos met basmatirijst
 
 

Hoofdgerechten € 15,00 per stuk, normale portie

9. Streefkerks rundvlees met pepersaus
10. Varkensfilet met  kalfsjus en pickles
11. Vis van de dag met witte wijn saus
12. Gnocchi met gegrilde haloumi en paddenstoel
13. Gefrituurde kippenpootjes met ceasarsalade
14. Stoofvlees ravioli’s met gedroogde tomaatjes

Desserts € 3,00 per stuk

15. Kaasbordje (volledig dessert ter grootte van 3 dessertjes)
16. Dame blanche
17. Crème brulee met pure chocolade en lavendel
18. Ijstaartje van  kokos, passievrucht en mango
19. Panna cotta  witte chocolade en hibiscus
20. Appel gyoza met saus van citroen en 5 specerijen
21. Karamelijs met gesuikerde walnoten
22. Schuim van yoghurt met  gegrilde ananas en crumble