0184 689 335
Reserveren

Het concept

Ons bistro concept ziet er als volgt uit.

Medium - € 28,50
3 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 3 nagerechten


Large - € 33,50
4 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 4 nagerechten

Extra Large - €38,50
5 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 5 nagerechten

We serveren dit menu vanaf 17.00 uur. Tot 17.00 uur kunt u tijdens openingstijden een keuze maken van onze kleine kaart.

Voorgerechten € 3,25 per stuk

1. Carpaccio van rund met pesto-mayonaise
2. Rookvlees met rundvleessalade en truffelmayonaise
3. Tapenade van paddestoel met parmezaanse kaas
4. Gamba met hummus van kidneybonen en paprika
5. Bitterbal van winterse stamppot met mosterd
6. Gerookte zalm met selderijsalade en appel
7. Chipolataworstjes met kerriezuurkool
8. Romige groentesoep met zwarte peper
 
 

Hoofdgerechten € 15,00 per stuk, normale portie

9. Streefkerks rundvlees met pepersaus
10. Rollade van kalkoen met tomaat
11. Vis van de dag met dragonsaus
12. Preiquiche met oude kaas en pata negra ham
13. Romige spaghetti met gepofte paprika, tomaat en ricotta
14. Pastei met visragout, venkel en dille

Desserts € 3,00 per stuk

15. Kaasbordje (volledig dessert ter grootte van 3 dessertjes)
16. Dame blanche
17. Crème brulee met specerijen en citrus
18. IJstaartje van hazelnootjes en chocolade
19. Kaneelkwark met honing en walnoten
20. Banaanijs met bergamot en karamel
21. Koffiemousse met kardemom en cantucinnis
22. Crème van gorgonzola met frisse balsamico rozijntjes