0184 689 335
Reserveren

Het concept

Ons bistro concept ziet er als volgt uit.

Medium - € 27,50
3 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 3 nagerechten


Large - € 32,50
4 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 4 nagerechten

Extra Large - €37,50
5 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 5 nagerechten

We serveren dit menu vanaf 17.00 uur. Tot 17.00 uur kunt u tijdens openingstijden een keuze maken van onze kleine kaart.

Voorgerechten € 3,00 per stuk

1. Tartaar van rund met augurkjes en krokante groenten
2. Eendenham met compote van cranberrie
3. Inktvis met venkelsalade en sinaasappel
4. Auberginecreme met quinoa en sesam
5. Gerookte makreel met cherrytomaat
6. Geiten-roomkaas met bladerdeeg en appel
7. Kroketje van Ibericoham met kruidenmayonaise
8. Goulashsoep

Hoofdgerechten € 14,50 per stuk, normale portie

9. Streefkerks rundvlees met pepersaus
10. Kalfssukade met kerrie-champignonsaus
11. Vis van de dag met witte wijn saus
12. Goed gevulde erwtensoep met rookworst van wildzwijn
13. Ravioli met truffel, kool en paddestoelen
14. Wildstoofpot met spruitjes en vossebesjes

 

Desserts € 2,50 per stuk

15. Kaasbordje (volledig dessert ter grootte van 3 dessertjes)
16. Dame blanche
17. Crème brulee met specerijen en sinaasappel
18. IJstaartje van hazelnootjes en chocolade
19. Pancake met perencompote en steranijs
20. Mousse van witte chocolade met mango
21. Hangop met karamel en citroenschuim
22. `Taleggio kaas met mosterdfruit