0184 689 335
Reserveren

Het concept

Ons bistro concept ziet er als volgt uit.

Medium - € 27,50
3 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 3 nagerechten


Large - € 32,50
4 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 4 nagerechten

Extra Large - €37,50
5 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 5 nagerechten

We serveren dit menu vanaf 17.00 uur. Tot 17.00 uur kunt u tijdens openingstijden een keuze maken van onze kleine kaart.

Voorgerechten € 3,00 per stuk

1. Tartaar van rund met schuim van paprika
2. Vega dumpling met hoisinmayonaise
3. Tonijnsalade met hummus en citroen
4. Gepocheerde peer met blauwe kaas en cranberrie
5. Taco, pulled pork, tomatensalsa
6. Komkommer, gepocheerde garnaal en zeewier
7. Eendenmousse met rode bessencompote
8. Champignonsoep met kerrie
 

Hoofdgerechten € 14,50 per stuk, normale portie

9. Streefkerks rundvlees met pepersaus
10. Bonen in gekruide tomatensaus, zoet zure tomaten en wrap
11. Vis van de dag met witte wijn saus
12. Varkensfilet met paprika, ui en champignons
13. Gefrituurde oosterse kip met pindasaus
14. Lasagne van zalm en spinazie met rucola
 

Desserts € 2,50 per stuk

15. Kaasbordje (volledig)
16. Dame blanche
17. Crème brulee met zoethout
18. Appel-kruimeltaartje met saus van citroen en kaneel
19. Magnum van mandarijn en amandel
20. Praline ijs met crumble en honing-yoghurt
21. Bavarois van ananas met kokosschuim
22. Chocolademousse met peer en rozemarijn