0184 689 335
Reserveren

Het concept

Ons bistro concept ziet er als volgt uit.

Medium - € 27,50
3 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 3 nagerechten


Large - € 32,50
4 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 4 nagerechten

Extra Large - €37,50
5 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 5 nagerechten

We serveren dit menu vanaf 17.00 uur. Tot 17.00 uur kunt u tijdens openingstijden een keuze maken van onze kleine kaart.

Voorgerechten € 3,00 per stuk

  • Rundertartaar met kerriedressing en ijs van augurkjes
  • Gefrituurde inktvisringen met yoghurt, peper en citroen
  • Wrap met gerookte zalm met koolsalade
  • Puree van zoete aardappel met paprika en cajunkruiden
  • Tapenade van tuinboon met feta en uitgebakken spekjes
  • Provolone kaas met sinaasappel en venkel
  • Beenham salade met schuim van mosterd
  • Koude tomatensoep met basilicum, mint en croutons

Hoofdgerechten € 14,50 per stuk, normale portie

  • Streefkerks rundvlees met dragonsaus
  • Spareribs van kip met zoetzure tomatensalsa
  • Vis van de dag met witte wijnsaus
  • Iberico varkensfilet met paprikasaus
  • Gnocchi, gamba, gebakken bloemkool en romige schaaldierensaus
  • Canneloni met ricotta, spinazie en frisse peer

Desserts € 2,50 per stuk

  • Kaasbordje (volledig)
  • Dame blanche
  • Crème brulee van groene thee en citroen
  • Limoen chocolademousse met brownie
  • Magnum® met bitterkoekjes en mandarijn
  • Pancake met banaan en frisse karamelsaus
  • Bavarois van framboos met perzikcompote
  • Aardbei Romanoff met yoghurtijs