0184 689 335
Reserveren

Het concept

Ons bistro concept ziet er als volgt uit.

Medium - € 27,50
3 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 3 nagerechten


Large - € 32,50
4 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 4 nagerechten

Extra Large - €37,50
5 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 5 nagerechten

We serveren dit menu vanaf 17.00 uur. Tot 17.00 uur kunt u tijdens openingstijden een keuze maken van onze kleine kaart.

Voorgerechten € 3,00 per stuk

  • Carpaccio van rund met pestomayonaise en kaas
  • Gedroogde tomaat met komijn yoghurt en kaaskruimels
  • Gefrituurde kip met Kerrie-kokos dip
  • Chorizo, bulghur salade en manchego
  • Pesto van doperwt, ijsbergsla en knoflookdressing
  • Tortilla met tonijn en paprika
  • Garnaaltjes met komkommer en dille
  • Koude tomatensoep met kruidenolie en croutons

Hoofdgerechten € 14,50 per stuk, normale portie

  • Streefkerks rundvlees met pepersaus
  • Loempia met gamba, spek, spinazie en sesam, zoetzure groentes
  • Tortellini met geitenkaas en honing, basilicum-mosterddressing
  • Vis van de dag met witte wijnsaus
  • Broodje geroosterd varkensvlees, aubergine, venkel en ras el hanout mayonaise
  • Ceasar salade met gegrilde kip en zuurdesemcroutons

Desserts € 2,50 per stuk

  • Kaasbordje (volledig)
  • Dame blanche
  • Crème brulee van mango
  • Limoen chocolademousse met brownie
  • IJstaartje van pinda met sinaasappel en honing
  • Aardbeien, crème van aardbei en mint, eiwitschuimpjes
  • Citroentaartje
  • Ijs van gezouten caramel met yoghurt en koekkruimels