0184 689 335
Reserveren

Het concept

Ons bistro concept ziet er als volgt uit.

Medium - € 27,50
3 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 3 nagerechten


Large - € 32,50
4 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 4 nagerechten

Extra Large - €37,50
5 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 5 nagerechten

We serveren dit menu vanaf 17.00 uur. Tot 17.00 uur kunt u tijdens openingstijden een keuze maken van onze kleine kaart.

Voorgerechten € 3,00 per stuk

  • Carpaccio van rund met pestomayonaise en kaas
  • Gerookte makreel, frisse salade en mosterd
  • Gefrituurde oosterse kip met zoetzure saus
  • Rilette met truffel en frisse champignons
  • Tonijnsalade met avocadopuree en pretzels
  • Brie met mangocompote en venkelsalade
  • Tzaziki met komkommerijs en zureroom
  • Aspergesoep met paddenstoel

Hoofdgerechten € 14,50 per stuk, normale portie

  • Streefkerks rundvlees met pepersaus
  • Varkensfilet met dragonsaus
  • Kaaskroketjes met ceasarsalade
  • Vis van de dag met witte wijnsaus
  • Hotdog van kalkoen met paprika en pittige mayonaise
  • Schaaldierensoep, rijkelijk gevuld met gamba en bospeen

Desserts € 2,50 per stuk

  • Kaasbordje (volledig)
  • Dame blanche
  • Crème brulee van chocolade en mint
  • Cassis sorbet met hangop van viooltjes
  • IJstaartje van pinda met citroen en honing
  • Watermeloen met rozenschuim
  • Melkchocolademousse met koekkruimels
  • Kokosflensjes met mango passievrucht saus