0184 689 335
Reserveren

Het concept

Ons bistro concept ziet er als volgt uit.

Medium - € 27,50
3 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 3 nagerechten


Large - € 32,50
4 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 4 nagerechten

Extra Large - €37,50
5 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 5 nagerechten

We serveren dit menu vanaf 17.00 uur. Tot 17.00 uur kunt u tijdens openingstijden een keuze maken van onze kleine kaart.

Voorgerechten € 3,00 per stuk

  • Carpaccio van rund met pepermayonaise en kaas
  • Kroketjes van pata negraham met aioli
  • Pesto van doperwt met cashewnoot en broodcroutons
  • Salade van witte kool en zeewier met rilette van kabeljauw
  • Broodstengel met eiersalade en asperge
  • Pate van eend met tomatenchutney
  • Tortilla van aardappel met gerookte zalm en mosterd
  • Minestronesoep met pesto

Hoofdgerechten € 14,50 per stuk, normale portie

  • Streefkerks rundvlees met pepersaus
  • Gnocchi met spinazie, doperwt en artisjok
  • Pilavrijst met kippenpootjes en mais
  • Vis van de dag met witte wijnsaus
  • Quiche van beenham met prei en asperges
  • Eendenborst met sesam-soja saus

Desserts € 2,50 per stuk

  • Kaasbordje (volledig)
  • Dame blanche
  • Crème brulee van kokos en witte chocolade
  • Yoghurtijs met caramel en bastognekoek
  • Mini magnum van kwark en roodfruit
  • Milkshake met exotisch fruit
  • Panna cotta van chocolade met mint
  • Vanille-yoghurt met crumble en framboos