0184 689 335
Reserveren

Het concept

Ons bistro concept ziet er als volgt uit.

Medium - € 27,50
3 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 3 nagerechten


Large - € 32,50
4 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 4 nagerechten

Extra Large - €37,50
5 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 5 nagerechten

Voorgerechten € 3,00 per stuk

  • Carpaccio van rund met truffeldressing en oude kaas
  • Kipsausijsje met zuurkool en kerrymayonaise
  • Gerookte makreel met piccalilli van knolselderij
  • Tosti van pata negraham, olijf, tomaat en brie
  • Tonijnmayonaise met rijstsalade en sesam
  • Salade van aardappel met zalm en bieslook
  • Gebakken peer met blauwe kaas en mosterddressing
  • Goulashsoep

Hoofdgerechten € 14,50 per stuk, normale portie

  • Streefkerks rundvlees met dragonsaus
  • Quiche van pompoen, geitenkaas en spek
  • Vis van de dag met witte wijnsaus
  • Kalkoenfilet met tomaat-pepersaus
  • Runderhachee met zilveruitjes en rozijntjes
  • Naanbrood, aubergine, ricotta en kappertjes

Desserts € 2,50 per stuk

  • Kaasbordje (volledig)
  • Dame blanche
  • Crème brulee van steranijs
  • Parfait van bitterkoekjes en sinaasappel
  • Perenbavarois met speculaas crumble
  • Soesjes, gele room van citroen en gezouten karamel
  • Kwark met mango en specerijen
  • Brownie met banaan