0184 689 335
Reserveren

Het concept

Ons bistro concept ziet er als volgt uit.

Medium - € 27,50
3 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 3 nagerechten


Large - € 32,50
4 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 4 nagerechten

Extra Large - €37,50
5 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 5 nagerechten

Voorgerechten € 3,00 per stuk

  • Carpaccio van rund met truffeldressing en oude kaas
  • Gevogeltepate met cranberry compote
  • Tartaar van zalm met knolselderij en piccalilly
  • Puree van zoete aardappel met tomatensalsa en kaas
  • Gefrituurde garnaaltjes met kerriemayonaise
  • Pateitje gevuld met ossenworst en pittige mayonaise
  • Witlof met blauwe kaas en oesterzwammen
  • Soep van schaaldieren en paprika

Hoofdgerechten € 14,50 per stuk, normale portie

  • Streefkerks rundvlees met dragonsaus
  • Eendenborst met sinaasappel rode wijnsaus
  • Vis van de dag met witte wijnsaus
  • Pasta met kip, cajunkruiden en gedroogde tomaat
  • Wildragout met rode kool en pruimen
  • Risotto rode biet met champignons en oude kaas

Desserts € 2,50 per stuk

  • Kaasbordje (volledig)
  • Dame blanche
  • Crème brulee van citroengras
  • Parfait van oreokoekjes
  • Griesmeel met mandarijntjes en kaneel
  • Luchtige cheesecake met ananas
  • Chocolademousse met rozemarijn en peer
  • Citroenkwark met caramel en noten