0184 689 335
Reserveren

Het concept

Ons bistro concept ziet er als volgt uit.

Medium - € 27,50
3 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 3 nagerechten


Large - € 32,50
4 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 4 nagerechten

Extra Large - €37,50
5 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 5 nagerechten

Voorgerechten € 3,00 per stuk

  • Carpaccio van rund met mosterdressing en oude kaas
  • Gevogeltepate met cranberry compote
  • Salade van gerookte zalm met pompoen
  • Hummus met kaascrumble en croutons
  • Salade van basmatirijst met tonijn en soja shiitake
  • Yakitori met kerriemayonaise
  • Rivierkreeftjes met pastinaak en vanille
  • Soep van knolselderij met mosterd

Hoofdgerechten € 14,50 per stuk, normale portie

  • Streefkerks rundvlees met pepersaus
  • Eendenborst met sinaasappel rode wijnsaus
  • Vis van de dag met witte wijnsaus
  • Brioche broodje met burger van vis en gamba, venkel, avocado en dille mayonaise
  • Ibericoworstjes met pasta, spinazie en paprika
  • Lasagne met aubergine, quorn, feta en tomaat (vega)

Desserts € 2,50 per stuk

  • Kaasbordje (volledig)
  • Dame blanche
  • Crème brulee van citroengras
  • Parfait van oreokoekjes
  • Pindaijs met spekkoek
  • Kokos panna cotta met ananas
  • Chocolademousse met rozemarijn en peer
  • Yoghurtschuim met honing en citroen