0184 689 335
Reserveren

Het concept

Ons bistro concept ziet er als volgt uit.

Medium - € 27,50
3 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 3 nagerechten


Large - € 32,50
4 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 4 nagerechten

Extra Large - €37,50
5 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 5 nagerechten

Voorgerechten € 3,00 per stuk

  • Kipsalade met groene curry en ananas
  • Tartaar van Streefkerks rund met truffelmayonaise
  • Gedroogde tomaatjes met verse kaas en 1000 island dressing
  • Mosseltjes met zoet zure ui en kerrieschuim
  • Garnaaltjes met paprika en rode pesto
  • Gerookte zalm met koolrabi en mosterddressing
  • Ham met pruimpjes en blauwe kaas
  • Soep van doperwt en basilicum

Hoofdgerechten € 14,50 per stuk, normale portie

  • Streefkerks rundvlees met pepersaus
  • Eendenbout met bosvruchtensaus
  • Vis van de dag met witte wijnsaus
  • Brioche broodje met burger van vis en gamba, venkel, avocado en dille mayonaise
  • Aardappel gnocchi met cantharel, geitenkaas en spinazie
  • Lasagne met lamsgehakt, aubergine en oude kaas

Desserts € 2,50 per stuk

  • Kaasbordje (volledig)
  • Dame blanche
  • Crème brulee van citroentijm
  • Roodfruit soepje met schuim van witte chocolade
  • Tiramisu met crumble en gezouten karamel
  • Aardbei ijstaartje
  • Pindaijs met chocolademousse
  • Hangop met walnoot en honing