0184 689 335
Reserveren

15 jaar Limonadefabriek

We hebben iets te vieren! In december 2016 bestaat De Limonadefabriek 15 jaar en dus moet dit een feestelijk jaar worden. Kort na de eeuwwisseling begonnen we met De Limonadefabriek in het chalet-achtige gebouw op het ijzeren ponton in de jachthaven van Streefkerk. In de succesvolle jaren daarna hebben we er veel aan verbouwd. En terwijl we het ene hoogtepunt na het andere beleefden (de juichende recensies in de landelijke media, de onderscheiding met een ‘Bib’ van Michelin en de mooie noteringen in de Top-100 van de toonaangevende restaurantgids Lekker) groeiden we steeds meer uit ons jasje. Tot we uiteindelijk de grote stap naar de nieuwbouw namen naar ons huidige unieke drijvende restaurant.

We gaan ons kroonjaar natuurlijk wel een beetje vieren. Vanaf november tot en met april serveren we ons jubileummenu. 15 gangen!!

Ons jubileummenu bestaat uit 15 (!) grotere en kleinere hapjes, gerechten, die door de jaren heen favoriet waren en zijn bij onze gasten en die het succes van De Limonadefabriek in de afgelopen 15 jaar het beste weergeven. Dat uitgebreide menu gaat € 75,00 per persoon (incl. koffie of thee) kosten, maar mèt uw gespaarde zegeltjes krijgt u het tweede menu gratis en kost het u nog maar €37,50 per persoon.

Wij zien ernaar uit!


Algemene voorwaarden