0184 689 335
Reserveren

Het concept

Ons bistro concept ziet er als volgt uit.

Medium - € 27,50
3 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 3 nagerechten


Large - € 32,50
4 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 4 nagerechten

Extra Large - €37,50
5 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 5 nagerechten

Voorgerechten € 3,00 per stuk

  • Kipsalade met pasta en rucola pesto
  • Carpaccio van Streefkerks rund met mosterddressing
  • Mini pasteitje gevuld met ragout van asperges, appel en kerrie
  • Tapenade van doperwt met verse kaas en croutons
     
  • Gefrituurde uienringen met sesamyoghurt
  • Gerookte forel met aardappelsalade, mosterd en dille
  • Gebakken geitenkaas omwikkeld met spek en marmelade van tomaat
  • Bouillabaisse

Hoofdgerechten € 14,50 per stuk, normale portie

  • Streefkerks rundvlees met pepersaus
  • Eendenbout met tomaten tandoorisaus
  • Vis van de dag met kruidensaus
  • Briochebroodje, geroosterde lamsbout, koolsalade en mint-yoghurt
  • Varkensvlees, noedels met pindasaus en krokante uitjes
  • Flammkuchen met rode biet, mosterd, oude kaas en mierikswortel

Desserts € 2,50 per stuk

  • Kaasbordje (volledig)
  • Dame blanche
  • Crème brulee van lavendel
  • Muffin van chocolade met exotische fruit
     
  • Magnum met pure chocolade en aardbei
  • Panna cotta van verveine met notencrumble
  • Citroenkwark met framboosjes
  • Spekkoek met witte chocoladeijs en sinaasappelschuim