0184 689 335
Reserveren

Het concept

Ons bistro concept ziet er als volgt uit.

Medium - € 27,50
3 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 3 nagerechten


Large - € 32,50
4 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 4 nagerechten

Extra Large - €37,50
5 voorgerechten - 1 hoofdgerecht - 5 nagerechten

Voorgerechten € 3,00 per stuk

  • Groentenloempia met hoisinmayonaise
  • Carpaccio van Streefkerks rund met mosterddressing
  • Aardappelsalade met truffel en zachte kaas
  • Breydelspek met spruitensalade en honing-mosterddressing
     
  • Salade van tonijn met tomaat en een vleugje kaneel
  • Linzensalade met roomkaas en gebakken uitjes
  • Flammkuchen met spek en ui
  • Mosselsoep met vadouvan en mosterd

Hoofdgerechten € 14,50 per stuk, normale portie

  • Streefkerks rundvlees met pepersaus
  • Eendenbout met sinaasappel-rodewijnsaus
  • Vis van de dag met kruidensaus
  • Black angus burger met bacon en Tallegiokaas
  • Pasteitje met ragout van kip en paprika
  • Geitenkaasravioli’s met aardappel, munt en venkel

Desserts € 2,50 per stuk

  • Kaasbordje (volledig)
  • Dame blanche
  • Crème brulee van thee en wilde limoen
  • Muffin van appel en kaneel met appelpuree
     
  • IJstaartje van bastognekoeken en citroen
  • Panna cotta met cornflakes en melkchocolade
  • Pancake met gele room en warme bosvruchten
  • Kokoscrumble met sorbet van mango en passievrucht